Den perfekte borddekkingen for kaffe- eller teselskapet ditt

Når du skal invitere på et kaffe- eller teselskap, er det lille ekstra ofte det som blir lagt ned i de små detaljene. Hvilke farger har du valgt ut på duker, glass, dekor og servise? Er det en herlig blanding av ulike stiler, eller kjører du heller en mer klassisk og stilren bordoppdekking? Det kan ofte også være gøy å overraske gjestene med et tema eller en egen fargekombinasjon.

Bestem deg for hvilken anledning og setting selskaper er for

Det er stor forskjell mellom et selskap der du inviterer gode venner på besøk, enn om du skal invitere kollegaer og sjefen hjem på kaffe eller te. Noe som aldri slår feil vil være en klassisk bordoppdekking med porselenservise. Gjerne tenk over hvilken tid på året du inviterer gjestene dine hjem. Det finnes utallige måter å pynte og dekorere bordet ditt slik at selskapet sklir rett inn i høytiden eller sesongen.

Borddekking for teselskapet eller kaffeselskapet

Når du skal handle inn til borddekkingen er det viktig å tenke over hvem du skal servere til og hva du skal servere. Det enkle er ofte det beste, men et servise som matcher er klassisk og stilfult. Den heldekkende duk vil også sette prikken over i-en, og her finnes det et stort utvalg å velge mellom. Spesielt om du handler på nett. Her er en god nettbutikk.