Riktig kabel til din mobiltelefon

Når du skal lade mobiltelefonen din er det viktig at du passer på at kabelen du benytter er riktig for akkurat din modell. Dette er det flere grunner til, men en vanlig grunn er at feil kabel kan bidra til å skade mobilens ladeevne.

Bruk riktig lader

Når du skal velge deg kabel, finnes det både varianter som støtter superlading og som lar deg lade med normal hastighet. For å kunne få fullt utbytte av en superlading må du ha en mobiltelefon som støtter dette. De aller fleste mobiltelefoner av nyere modeller støtter denne funksjonen.

Kabler til all slags bruk

Av og til har du bruk for andre type kabler enn ladekabler. Spesielt om større filer skal overføres fra mobilen din til en datamaskin eller andre enheter. Da kan det være at du har behov for overføringskabler som passer mellom mobilen og den andre enheten.

Lengde på kabelen

En kabel som er for kort, er svært irriterende for de fleste. På den annen side kan også for lange kabler være like forstyrrende, særlig om den vikler seg inn i andre kabler og ledninger. Velg derfor en kabel tilpasset hvor du skal lade.