Opplev noe annerledes på din reise

I en usikker tid er det vanskelig å legge planer. Fremtiden er vanskelig å spå. Det eneste alle til enhver tid kan si seg enig i, er at en ferie alltid kommer godt med.

Man kan feriere på mange ulike måter, men for mange er ferie hjemme mer enn godt nok. Bare det å ha fri fra jobb gjør susen. Andre er mer eventyrlystne og må flytte på seg så fort de har fri. Folk flest ønsker å utforske og oppdage. En tradisjonell tur til Syden i 14 dager blir for dem ensformig. I Norge er vi så heldige at vi har en storslått natur rundt oss. Det finnes en hel rekke unike naturopplevelser i Norge som du ikke finner andre steder!

Ferie i eget land

Å feriere i eget land er blitt mer populært i det siste. Det å pakke sekken og utforske nærområdet er plutselig mer spennende enn sol og strand. Klikk her for eksempler på ulike sportsreiser! Et annet uortodoks alternativ er en skiferie til Iran. Dette er som oftest ikke det første landet som kommer opp når man tenker på ski, men sannheten er at skimulighetene i Iran er eksemplariske. Du unngår også de største folkemengdene som du finner i Alpene. Valget er ditt!